OM MIG

MALIN ANDERSSON – ART BY MALIN

Från Skövde, född 1985. Är självlärd, nyfiken. Har svårt att hålla mig till en grej.
Måleriet har alltid funnits med, i början skissade jag mest med blyerts och kol men under gymnasiet prövade jag på akryl för första gången och sedan dess har det nog varit huvudingrediensen.

Det har gått i vågor med målandet men det tog fart på allvar först för ca 2 (2015) år sedan när vi köpte hus och jag plötsligt fick plats med en egen ateljé. Att kunna ha allt framme utan att det stör någon annan är guld värt. Jag har sedan dess testat mig fram, eftersom jag aldrig haft en kontinuitet i det mer än att jag målat något varje år så gäller det att hitta sig själv i allt detta. Dels genom att testa nya färger, så som akvarell och tusch men också genom att testa nya tekniker, lära av andra och jösses vad jag kommit långt på 2 år!

Jag har av vissa original tagit fram prints och numera finns dom att köpa på bland annat Artorama i Skövde och deras hemsida. Den processen har varit lång och svår. Jag har fått börja från scratch, lära mig fota bra bilder för att sen redigera dom så dom ser bra ut, vilket inte är helt lätt då printet hemma blir väldigt annorlunda mot när det sätts upp i en något tyngre variant med flera olika svarta och som kan printa tapeter av det om man så vill.

Det är inte lätt att jonglera detta med ett heltidsjobb, två barn och sambo samt 1000 nya idéer som vill förverkligas men skam den som ger sig.

 

UTSTÄLLNINGAR

2018
Bomässan Novab Arena, Mariestad

2017
Skörde- & Kulturfest, Murgården, Mariestad
Skördefest, Hajstorp, Töreboda
Bomässan, Novab Arena, Mariestad

2016
Bomässan, Novab Arena, Mariestad
Logården, Odensåker
Skördefest, Hajstorp
Kultur- och skördefest, Murgården, Mariestad
Allékonst Mariestad

2014
Allékonst Mariestad

2011
Allékonst Mariestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *